Over ons

osteopathie nijkerk puttenMijn naam is Robbert van de Veen en in 1999 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Na 5 jaar werkzaam te zijn geweest in een particuliere praktijk voor fysiotherapie, merkte ik dat veel van de klachten waar patiënten mee kwamen, meerdere oorzaken konden hebben. Om deze klachten effectief te kunnen behandelen, ging ik op zoek naar een meer uitgebreide behandelwijze. Zodoende ben ik in 2005 de opleiding tot osteopaat aan College Sutherland in Amsterdam gestart. In 2011 heb ik mijn opleiding afgerond en ben gestart met mijn eigen ‘Praktijk voor Osteopathie Nijkerk’.

De keus voor het starten van een praktijk in Nijkerk, vloeit voort uit het feit dat ik daar zelf ben opgegroeid en dat ik er enkele jaren als fysiotherapeut werkzaam ben geweest. Zodoende is Nijkerk voor mij bekend terrein en ik denk dat deze wijze van behandelen een meerwaarde betekent voor de reeds aanwezige (para)medische disciplines in de gemeente Nijkerk en omgeving.
Een osteopatische behandeling gaat prima samen met andere behandelmethoden en werkt vanwege de grondige aanpak veelal herstel ondersteunend en tevens preventief.

Ik ben sinds 2005 woonachtig in Huizen en heb altijd de ambitie gehad om naast de hoofdvestiging in Nijkerk ook deeltijd dichter bij huis te gaan werken. Zodoende ben ik in 2014 samen met collega Sander Sprong nog een praktijk voor osteopathie gestart in  Laren.

De laatste jaren heb ik  extra opleiding gevolgd op het gebied van onderzoeken en behandelen van baby’s en kinderen. Zodoende ben ik specifiek gecertificeerd voor het behandelen van deze doelgroep.

contact: 06-4308 4373  /   info@osteopathienijkerk.nl

Mijn naam is Miranda Pouw. Ik werk  als zelfstandig osteopaat op woensdag en/of vrijdag een dagdeel bij Praktijk Osteopathie Nijkerk en verder in mijn eigen praktijk in Amersfoort. Door mijn zoektocht naar meer verdieping van de oorsprong van klachten ben ik in 2008 gestart met de opleiding osteopathie in Amsterdam.Een prachtige opleiding die me veel heeft bijgebracht. De belangrijkste les is wel: elk persoon is uniek met een eigen presentatie van klachten. Er is geen pasklare oplossing voor een probleem.

Een cliënt wordt telkens opnieuw onderzocht zodat een gerichte behandeling ingezet kan worden. Het doel hierbij is om een fysieke klacht bij de bron aan te pakken. Dit gegeven maakt osteopathie voor mij zeer boeiend en maakt dat ik nooit uitgeleerd raak in dit werkgebied.

Cliënten kunnen bij mij terecht met acute en chronische klachten. Ik heb ervaring in het behandelen van sporters, kinderen, baby’s en zwangeren. De indicaties waarvoor u bij ons terecht kunt treft u aan onder de pagina Indicaties.miranda (2)

Werktijden:
Woensdag van 08.00 uur tot 13.00 uur
Vrijdag van 12.30 uur tot 17.00 uur

Contact: 06- 1545 5146  /  miranda@osteopathienijkerk.nl

“Wij heten u van harte welkom in de praktijk!”

Direct online afspraak inplannen

Via onderstaande buttons kunt u direct een afspraak inplannen.

• Maak direct een afspraak
  • Telefonisch Spreekuur

Robbert: ma t/m vrijdag 12.00-13.00
    tel. 06- 4308 4373

Miranda: woensdag en vrijdag 12.00-13.00
    tel. 06- 1545 5146

Indien u tijdens dit spreekuur contact opneemt, kan er direct een afspraak gemaakt worden.

Vestiging Nijkerk

Van ’t Hoffstraat 36, 3863 AX Nijkerk
    info@osteopathienijkerk.nl
    miranda@osteopathienijkerk.nl
    • © 2015 Osteopathie Nijkerk. Alle rechten voorbehouden. Website gerealiseerd door Online Leadbox.